Netwerkbijeenkomst – Nieuwe kansen voor bedrijven die werken aan Multi Material 3D-Printing

Bedrijven die nu een positie opbouwen op het gebied van Multi Materiaal 3D printen zullen hier in ondersteund  worden en de vruchten van kunnen plukken. Kom naar de netwerkbijeenkomst op dinsdag 28 maart (TNO, De Rondom 1, Eindhoven) en weet waar uw kansen liggen.

Er komen steeds meer (luxe) gepersonaliseerde producten op de markt die op een nieuwe flexibele manier geproduceerd moeten worden. Hierbij zal Multi Materiaal 3D printen een rol van betekenis gaan spelen. Multi Materiaal 3D printen zal uitgroeien tot een nieuwe productietechnologie waarmee volledig functionerende complexe producten, zelfs met geïntegreerde (elektronische) componenten gemaakt kunnen worden.

FieldLab MultiM3D
Het recent opgerichte FieldLab MultiM3D stimuleert de daarvoor noodzakelijke innovaties en biedt innovatieve bedrijven nieuwe kansen door middel van co-creatie. Het Fieldlab MultiM3D brengt bedrijven samen, informeert over lopende en nieuwe R&D programma’s en ondersteunt afstemming en matchmaking o.a. door gezamenlijke ontwikkeling van een roadmap.

Meld u aan!
Neem deel aan de eerste netwerkbijeenkomst en maak kennis met het FieldLab MultiM3D, maak kennis met tal van bedrijven en andere organisaties die al werken aan MultiM3D, bepaal uw eigen positie, neem deel aan programma’s of zet er zelf een op!

Meer informatie: Fieldlab MultiM3D

Programma 

13:00 Ontvangst & registratie
14:00 Welkom & introductie – Wijnand Germs (TNO)
14:10 Doelstelling van de dag – Wolter Kersbergen (Price Waterhouse Coopers)
Regionale Innovatie Programma’s – Michel Weeda (BOM)
EU-programma’s & calls – Frits Feenstra (TNO)
15:00 Pauze
15:30 Roadmap Multi Material Printing – Henk Buining (TNO)
15:45 “Samen opbouwen”, metal additive manufacturing – Arno Gramsma (KMWE)
16:00 Keramische eindproduchten in kleine series – Bart Kooimans (Admatec)
16:30 Rondleiding
17:00 Netwerkborrel
18:00  Einde